Äntligen har jag hittat mitt drömjobb

Ibland måste saker och ting få ta tid innan det faller på plats. Vissa saker går inte att stressa fram. Hälsa är en sån sak. Att hitta ett nytt jobb en annan. Det är kanske därför det har tagit lite tid för mig att hitta min nästa jobbutmaning. För det är först nu jag mår riktigt bra igen. Och nu vet jag vad jag vill jobba med framöver.

Den första augusti börjar jag på SAFE. SAFE är ett utbildningsföretag som utbildar morgondagens personliga tränare (PT), gruppträningsinstruktörer och kostrådgivare. Jag kommer att jobba med sälj- och kommunikation/marknadsfrågor i Sverige, Norge och Finland. Det lilla jag vet om teamet på SAFE är tillräckligt för att känna mig enormt välkommen. Pepp!

För att lära mig mer om branschen i allmänhet och SAFE i synnerhet kommer jag att gå en massa roliga utbildningar under hösten. När jag är klar kommer jag att vara certifierad personlig tränare (PT) och kostrådgivare.

Jag har alltid älskat att träna (nåja, nästan jämnt). När jag var ung var sport i stort sett allt i mitt liv. Jag spelade pingis, tennis, basket, fotboll och ishockey. Till slut valde jag att satsa på hockeyn. Efter hockeykarriären fortsatte jag ett par år som tränare för ett pojklag. Under sex år hade jag också förmånen att träna olika tjejlag i fotboll.

Nu får jag chansen att jobba med det jag verkligen gillar. Jag gillar att se andra utvecklas. Jag får en kick av att dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper till andra. Det gäller oavsett om det handlar om träning, marknadsfrågor eller andra saker jag brinner för. SAFE jobbar ju med att utbilda andra att hjälpa andra att må bra. Kan det bli bättre?

Jag har egentligen massor med saker som jag vill skriva om. Hur tvivel kan vändas till hopp, hur det känns när det vänder, hur tacksam jag är för mycket. Kanske skriver jag om det senare. När jag i mars skrev “Det kommer bli bra. Jag kommer må bättre. Jag kommer bli glad och lycklig igen. Att veta det räcker för mig just nu.”, visste jag inte hur lång tid det skulle ta. Nu är jag där och det jag känner nu är värt varje sekund av tiden det tagit mig att nå hit.

Ett stort tack till alla som har peppat mig och hjälpt mig när jag haft det tungt. Och tack för alla jobbtips!

Bild: Holstee

3 thoughts on “Äntligen har jag hittat mitt drömjobb

  1. Underbart!
    Tack för att du delar både sorg, glädje, smärta och lycka. Livet är innehållsrikt på alla sätt om man vågar delta i det. Du har stort mod, kurage och är därmed rik på det som inte finns få för pengar.
    Varmt Grattis och Lycka till. <3

Comments are closed.