Psst…jag söker jobb och konsultuppdrag.

Hur ska jag berätta att jag söker jobb/uppdrag utan att berätta det? Alltså utan att det uppfattas som tjat om hjälp. Jag vill i alla fall berätta att om du springer på en öppning, vill jag att du ska veta att jag är tillgänglig. Omgående. För kortare eller längre uppdrag.

Vad söker jag för typ av jobb/uppdrag? Typ allt är av intresse. Faktiskt. Anställd eller som konsult.

Här är ett försök att ringa in vad jag gärna vill göra:

  • Jobba med kommunikation, marknadsföring & digitala medier.
  • Uppdrag inom affärs- och verksamhetsutveckling.
  • Föreläsa om internets möjligheter. För barn, ungdomar, föräldrar och företag.
  • Gärna förändringsprocesser med krav på att engagera många.
  • Träna andra. Hjälpa privatpersoner med mål och träning.
  • Utbilda, föreläsa och hjälpa företag med aktiviteter som förbättrar personalens hälsa och samtidigt stärker varumärket.

Några saker som jag brinner för. Det spretar lite. Det beror på att jag gillar att göra olika saker. Jag är bra på att brinna för saker jag gillar. Saker som gör skillnad. Om du vill veta mer om mig och mina knasiga drömmar och planer hoppas jag att du hör av dig. Eller sprider det här inlägget till någon som du tror kan vara intresserad.

Jag driver även Träna Med Mig, som är en blogg om träning. Det är också en dröm där jag vill bygga något eget från grunden. Något som jag och andra mår bra av.

Kram och tack för att du läste.

Bilden är från Pinterest.